Популярне

Ранок школяра та його батьків: правила ранкового підйому

Ранок для школяра – важка частина дня. Адже, потрібно прокинутись, зібратись і йти до школи. Ранкові підйоми даються важко дітям, особливо якщо відсутній режим сну, портфель не зібраний. Ранковий підйом розпочинається не із зарядки, а з метушні по хаті, шукаючи всіх потрібних шкільних приладь. Що потрібно робити, аби ранок був плодотворний та без трати нервів?

Батькам та дітям потрібно висипатись. Саме від цього залежить як пройде день. Якщо Вам не вистачило часу, аби виспатись протягом дня можливі ріні неприємності. Ви відчуватимете роздратованість, сонливість, не все вдаватиметься. Для дітей недосипання також погано позначається, адже їм важко буде зосередитись під час занять.
Щоб зранку не шукати підручники, зошити та інше шкільне приладдя, рюкзак складаємо ввечері та перевіряємо чи щось не забули. Це значно зекономить час вранці. Це саме стосується одягу: «Його варто складати та приміряти ввечері, щоб ранком не перемірювати і не переодягатись декілька разів».  Ранком залишається: проснутись, зробити зарядку, вмитись та поснідати.
Прокидайтесь раніше на хоча б на 20 хвилин ніж діти. Так для батьків простіше ввійти в робочий ритм.
Зробіть графік робочого дня. Розпишіть що потрібно зробити зранку. Таким чином, це дасть змогу кожному бачити свої функції, процес збирання буде швидким.
Нарешті – вихідні. Дайте можливість дитині та й самим трохи відпочити від робочих днів. Є можливість трохи відхилитись від звичайного плану. Дітям дайте можливість виспатись, а вдень відправтесь на прогулянку.
 

Іннеса Свіца
Всі статті автора

7+Я

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією