Популярне

Microsoft створює на основі Windows 10 соціальну мережу

Корпорація Microsoft представила масштабне оновлення Windows 10. Зокрема, в оновленій версії операційної системи з’явиться функція MyPeople, яка дозволить розміщувати обрані контакти безпосередньо на робочому столі. В такий спосіб у Microsoft планують полегшити обмін повідомленнями як поштою, так і через додатки. Користувачі оновленої Windows 10 також зможуть обмінюватися емодзі.

За допомогою функції MyPeople користувач може позначати важливі контакти. Іконки із зображенням цих контактів будуть знаходитися на панелі задач. Користувач зможе відправити будь-який файл, перетягнувши його на іконку. Таким чином, файлами можна буде ділитись з іншими користувачами через імейл або Skype.

Оновлена Windows 10 також сортуватиме вхідні повідомлення з імейлу та чатів у Skype: повідомлення від обраних контактів з’являтимуться в першу чергу. MyPeople дозволяє перемикатися між додатками і відповідати в кількох з них одночасно.

Microsoft створює на основі Windows 10 соціальну мережу

У 2012 році Microsoft офіційно оголосила про запуск публічної бета-версії своєї нової соціальної мережі Socl. Всі бажаючі отримали можливість зареєструватися на сервісі Socl за допомогою своїх Microsoft-екаунтів або екаунтів в соцмережі Facebook. Преса назвала проект «вбивцею Facebook», проте його розробники заявили, що у сервісу є серйозні відмінності і він є скоріш гібридом соцмережі і пошукового сервісу

Восени 2014 року Microsoft презентувала операційну систему Windows 10. Windows 10 стала універсальною ОС для всіх пристроїв – починаючи від смартфонів з екраном 4 дюйми до персональних комп’ютерів та ноутбуків.

Нагадаємо, мешканка Каліфорнії отримала від корпорації Microsoft $10 тисяч компенсації за невдале автоматичне встановлення Windows 10. Компанія відкликала свою апеляцію на користь користувача.

watcher.com.ua
Всі статті автора

Бізнес

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією